Satunnainen kuva

Palvelitko IFOR:issa tai SFOR:issa?

APUASI KAIVATAAN !
Lue lisää.

Oletko jo tutustunut?

laine-jere-naton-vakoojat.jpg

Pataljoonan vaiheisiin perustuva tarina, joka kiehtovan taitavasti sekoittaa kovaa faktaa ja sujuvaa fiktiota. Lue lisää.

Kuva-albumiioooioioi

Takaisin etusivulle

sarajevo_031

sarajevo_031

Kuvan tiedot:

Avainsanat:
Ei avainsanoja
Kuvakoot:
Esikatselukuva
Pieni kuva
Suuri kuva
Alkuperäinen kuva

Muut kuvat:

unkari_002unkari_002
Edellinen kuva:Seuraava kuva:
sarajevo_021unkari_002

Kommentit

Kävin minäkin Sarajevossa. Olympialaiset tais olla vuonna 1984. Marja-Liisa Haemaelainen -niminen neitokainen siellä teki aika monta voittoa. Kesällä 1996 kävin siellä. Tunneli lentokentältä kaupunkiin, oisko ollut 2 kilsaa oli ollut ainut huoltotie. Se oli varustettu kiskoilla, joilla tarvikkeet saatiin piiritettyyn kaupunkiin. Yk siis huolsi ja serbit piirittivät. Kaupungin läpi virtasi joki, jonka nimeä en muista. Siellä oli kuitenkin silta jonka nimi oli Romeo and Juliet.
Kertoivat että rakastavaiset olisi tarkka-ampuja ampunut siihen sillalle .Muistan että myös postitoimisto olisi ammuttu ihan paskaksi. Oli erikoinen näky kun kaupunki on laaksossa ja ympäröivät kukkulat olivat pelkkää hautausmaata, valkoisia ristejä. Ostin silloin matkamuistoksi "Sarajevo survival map" kartan. Sen mukaan vuonna 1994 Sarajevossa polttopuita myytiin hintaan 1100 dollaria per kuutio.
Lähettäjä ari / 27.4.2016

Kommentoi kuvaa

Kommentti:*
Nimi:*