Satunnainen kuva

Palvelitko IFOR:issa tai SFOR:issa?

APUASI KAIVATAAN !
Lue lisää.

Oletko jo tutustunut?

laine-jere-naton-vakoojat.jpg

Pataljoonan vaiheisiin perustuva tarina, joka kiehtovan taitavasti sekoittaa kovaa faktaa ja sujuvaa fiktiota. Lue lisää.

Esikunta- ja huoltokomppanian edustajia

Sillon alkuaikana kun oltiin täällä, niin oli tossa kaupungilla se yks viestibaariks nimetty missä käytiin vetään hirveitä körmyjä. Niin sitten J. oli kuskina ja lähettiin käymään Tuzlassa ja sit siellä Madeira-baarissa vedettiin ihan perseet ja oltiin siellä koko päivä. Sitten ne paikalliset pisti baarin kiinni ja kutsu kato meidät siihen omaan pöytään. Ja sit ruvettiin vetään koko baari. Sit kun lähettiin meneen, niin oltiin H:n kanssa ihan naamarit. Ostettiin Stockipullo siitä lähikaupasta ja sillai... ja J. ajo. Meillä on semmosia valokuvia kun heilutaan siinä pellolla ja:”Ota kuva, ota kuva. Ei täällä oo miinoja”. Ja sit taas jatkuu matka. Ja päästiin Dobojhin, niin taas baariin ja J. lähti hakeen lisää jätkiä.
-    Kello oli viis iltapäivällä kun J. haki meidät täältä ja mentiin baariin. Ne ei tuntenu meitä kun mentiin, kun oltiin niin huonossa kunnossa...
-    Jossain vaiheessa mää sit menin haukkaan happee siihen ulos ja ei montaa äijää enää puuttunu viestijoukkueesta. Kaikki muut oli ihan körmyssä. Mä sammuin siihen ulos seisoviltani ja H. tuli perässä ja sammu istuvilteen siihen. Heräsin siihen kun nää, jotain esikunnan luutnantteja, ravistelee ja mä sit, et:”Mitäs siinä ravisteletet? Ok, mä oon vähän huonossa kunnossa. Otan tässä vähän happee.”. Sit ne kävi siinä H:ta tökkiin ja mä menin sisälle ja sanoin K:lle, ainoolle upseerille porukassa, et:”Nyt on meinaan vähän propsii tossa ulkona. Pari luutnanttii kimpussa”. Niin K. siihen, että:"No haistata niille vittu". Mää sitten siitä pihalle ja että:“Haistakaa vittu”. Sit mä menin takasin K:n luokse et:”Nyt muuten sitten tuli sitä propsia”. K. siihen, että:"Ei kuule mitään propsia. Nyt tehdään niin, että sinä lähet nukkuun ja H. lähtee nukkuun".
-    Joo. J:hän sitten jäi sinne baariin ittekin ja kuskiks ryhty sitten P. ja J:hän ei sitten paljoo viinaa tarvinnu kun se joi niin saakelin nopeesti. Ja sillä oli sitten tätä paikallista Jelen Pivo- olutta molemmissa käsissä mukit. Ja helvetin jyrkät portaat. Sehän otti sitten mukkurat siinä portaissa ja otti päällä vastaan, mutta piti ne pullot pystyssä. Kauhee arpi päähän. Sit se tuli pöytään ja sano, että:"Jätkät, kaaduin mutta pullot pysy ehjänä ja päähän tuli vekki". Sit se laitto ne siihen pöydälle. Slips, pullot maahan ja hajalle.

 

Seuraava tarina